Online 7% Gezinsbond korting


Online Gezinsbond-korting

Foto: © Website Gezinsbond


Houders van een Gezinsbond-kaart, opgelet! Vanaf vandaag krijg je 7% korting op elke aankoop bij Inbouwtrampoline.be! Zo zijn we 1 van de eerste webshops die de Gezinsbond-korting online kan verwerken.


Voorheen kon je de Gezinsbond-korting al krijgen bij afhaling in Kontich, maar nu is die stap niet meer nodig! Je krijgt de korting door tijdens de laatste stap van het bestelproces jouw lidnummer in te geven in het Notitie-veld. Voorbeeld: 000-000-000.


Eens dat doorgegeven is, zorgen wij ervoor dat 7% van het aankoopbedrag in spaarpunten op jouw kaart terecht komt! Hou er rekening mee dat dit verschillende werkdagen kan duren. De Gezinsbond-code kan niet gebruikt worden in combinatie met andere kortings- of promotiecodes
Online Korting Gezinsbond

Foto: © KinderenKoning


Vlotte pennen gezocht!


Weet jij een tof idee om over te schrijven? Heb je recent een toffe zaak ontdekt om samen jouw kinderen heen te gaan? Is er een product waar jij graag een review over zou willen lezen? Of heb jij recent iets gekocht en wil je zelf een blogbericht schrijven op onze site? Stuur dan een mailtje naar support@kinderenkoning.be.

vrijdag 18 december 2015